Vaimo on kiinnostunut nyt vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta. Siihen siis kuuluu sokerin ja tärkkelyspitoisten ruoka-aineiden jättäminen pois. niinpä päätin kokeilla tehdä suklaata ilman sokeria.
Sekoitin vain margariinin ja kaakaon ja söin pois. En päässyt kyllä tuota purkkia kovin pitkälle , kun alkoi äklöttämään, sen verran kitkerää oli. Ihan hyvin toimii kuitenkin sama resepti sokerilla. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo ruokavalio muutoin.  Voipi syödä rasvaa rauhassa, kun ei ole sokereita tärkkelyslähteistä kuten peruna ja viljat.  kaipa se terveellistä on, ainakin  proteiinia pitäisi saada tarpeeksi. Vähän kyllä epäilyttää tuo rasvojen koostumus, pitkään on kuitenkin puhuttu  maito- ja eläinrasvojen haitallisuudesta ja nyt niitä pitäisi syödä pelkästään. Taidan itse pysytellä kasvirasvoissa.. Vaan eipä tuo kai kasvissyöjälle muutenkaan niin paha ole, kun ei eläinrasvoja maitotuotteiden lisäksi muualta saa.

Meillä on talo remontissa, joten sen ympärillä varmaan pyörii aika paljon aiheet. Tänäänkin kävin siivoilemassa ja eristelemässä koloja umpeen tuolla talolla. Paljon on vielä työtä, mutta aika paljon on onneksi jo tehty. Itsellä on mielenterveysongelmia, joten tuo jaksamienen töissä on vähän heikkoa. Sen takia onkin ollut välttämätöntä palkata tekijöitä töihin. Vielä on jäljellä hieman seinien eristämistä, laminaatti lattiaan  ja pintojen laitto.