Meillä on ongelmia tv:n kanssa. digitv-kortit eivät oikein tunnu sopivan järjestelmään. Jos on kortti, josta tiedetään tekstitysten jne. toimivan, ei tietenkään löydy enää pci-väyläisenä...
Tuo selvinnee ajan kanssa, jossei muuten, niin odottamalla koneen päivitystä.

Muutoin on mennyt ihan hyvin, olin "yksinkin" perjantaista keskiviikkoon. Tosin meidän äiti oli täällä koko ajan melkein (perjantaita lukuunottamatta). Lauantaina käytiin askaisissa. Oli ihan kivaa, vaikkei sieniä kuivuuden takia löytynytkään. Puolukoita tulee hirveästi. Vielä eivät olleet vain aivan kypsiä. Taitaa nyt tulevana viikonloppuna olla aika poimia. No siis, hyvin sujui tuo meidän äidin kanssa tuo aika, ei astuttu toistemme varpaille. Eikä muakaan alkanut rasittamaan "paapotttavana oleminen" liikaa.

VAnhempi lapsi halusi jäädä vielä jyväskylään appivanhempien mökille. Ikävä sitä pientä tulee, onneksi pian on kuitenkin lauantai.

Vaimon kanssa keskusteltiin melko pitkään tänään elämän suunnasta ja tavoitteista. Hyödyllistä välillä käydä ajatuksia läpi jonkun kanssa, ettei vain yksin mieti. TAvoitteena kummallakin on lasten kasvattaminen kunnollisiksi ihmisiksi, oma kehittyminen ihmisenä ja vähän kulutusta ja tavaraa. Hankalampaa onkin sitten miettiä, mitä itsessä ja muissa on muutettava, jotta tavoiitteeseen päästään. Mun pitää ainakin muuttua jämäkämmäksi, jotta sanon mielipiteeni erityisesti kysyttäessä ja toimin niiden mukaan. Etten vain jättäydy muiden "arvokkaampien" mielipiteiden vietäväksi. Kaipa tuo on itsetunto-ongelma tai sitten en kykene sietämään ristiriitoja. Mukavaa kuitenkin oli kuulla molemmilla olevan jossei samanlaiset niin samansuuntaiset  mielipiteet. Käytännön toteutuksissa on tietty eroja.

Pian taas alkaa terapia, johon pitää henkisesti alkaa valmistautua...